Ikke kategoriseret

GUL OG EN SNÆRT AF BLÅ

28. juni 2018

For et lille stykke tid siden havde jeg en super god dag i Aalborg med min kæreste Patrick, og vi endte i Friis hvor mit indre shoppegen blev fundet frem for der blev brugt en del penge på denne utrolig fine og meget gule trøje som er virkelig i øjnefaldende.  Først og fremmest så er jeg ikke en pige der går i meget løst tøj og når jeg endelig gør synes jeg det ser forkert ud, og det synes jeg stadig, men måtte prøve noget NYT og derfor kom den med hjem, og er virkelig glad for jeg tog chancen og købte den, for den passer perfekt til enten et par hvide jeans eller nogle blålige – ser det ikke bare godt ud piger?

Toppen har korte ærmer og sidder meget løst, min er en str. xs og den er købt hos Envii lige HER til 230 kr. Den er lidt stor i det til mig, men jeg har heller ikke den største barm til at udfylde den. Men gør jer selv den tjeneste at giv den et skud i vil bestemt ikke fortryde det et split sekund. Se den lige? Bliver i ikke forelsket ved første øje kast? ;-). Det gjorde jeg, og så matcher den mit orange/røde hår! Og så udstråler den bare SOOOOMMER.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar