Ikke kategoriseret

”JEG TÆNKER UD AF BOKSEN!” | ByFrank

29. juni 2018

Lige siden jeg flyttede ind har jeg gået og grublet over hvad der skulle hænge over min sofa/seng. Havde fundet nogle fede plakater som har hængt der siden jeg flyttede ind så nu var det på tide med en udskiftning. Har virkelig brugt lang tid på at finde lige præcis de plakater der skulle hænge der, og det har ikke været let.

Har altid haft et godt øje til Byfrank’s plakater som er med tændstikke mænd, der står og snakker med hinanden på billederne, det synes jeg er meget morsomt og har altid godt kunne tænke mig dem, derfor har jeg i sidste uge modtaget dem og de passer perfekt ind i min sort/hvide stil. Men det har ikke været noget let valg for har kigget nettet tyndt for de helt rigtige, heldigvis kan de udskiftes, men tror ikke jeg bliver træt af dem lige for løbet, tror i? ;-).

Selve kollektionen hedder Stickmen hvor der er forskellige og morsomme plakater man kan vælge imellem. Og lige nu kører Byfrank med sommertilbud, så det er endnu billigere at købe dem hjem, hvis i står og mangler fede og sjove plakater. De ligger fra omkring 200 kr og op efter. I kan finde plakaterne lige HER.  Jeg valgte den der hedder ”Kreativ” og det må man vel nok sige ”Jeg tænker ud af boksen!!” gangske fint og vældig sjovt fundet på. Jeg er så glad for dem, og de giver helt ny energi til mit hjem. Er de ikke bare fine? Kan i lide dem I min indretning skønne følgere? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar