Ikke kategoriseret

I JULI VIL JEG GØRE…

5. juli 2018

 Nu har jeg haft sommerferie i over 2 uger og jeg elsker det. Jeg nyder det ekstra meget nu hvor jeg har sikret mig en elevplads og nu er der skrevet under, så Føtex er min arbejdsplads de næste to år. Men nu vil jeg dele ud af hvad jeg vil lave og gøre i min Juli måned. Håber i nyder sommeren og de varme sol stråler.

• Tage ned og se sol nedgangen med Patrick eller alene, det er så hyggeligt at stå dernede og knipse billeder imens solen langsomt går ned over vandet, det giver helt kuldegysninger fordi det er så hyggeligt!

• Arbejde i næsten alle mine weekender for at tjene penge til at overleve i August måned, for jeg får desværre ingen SU, så pengene er ret små og derfor spare jeg en masse i Juli, og heldigvis har jeg en god opsparing.

• Tage ud at spise med Patrick i Lønstrup, Sæby eller måske Skagen? Kender i et godt sted hvor to mennesker der IKKE er vilde med fisk kan sidde og nyde et måltid og afsluttende med en Mojito, eller en anden coctail? Hit me!

• Finde mit trænings tøj frem og tage op i fitness og få brændt noget krudt af og gå til en masse hold træning – burde virkelig tage mig sammen, og få det gjort for kan godt mærke jeg har levet lidt usundt ;).

• Være sammen med et par veninder, og måske få et par drinks eller bare en slapper med dem, måske over en bid aftensmad?

• D. 20 Juli skal jeg mødes med nogle af mine søde Instagram-piger som jeg holder SÅ meget af. Den skal stå på grill mad, drinks og bare en masse snak om ingenting og alt, det er sådan nogle aftner jeg virkelig vil huske. Glæder mig!

• Overvejer at bestille biletter til Grøn koncert i Aalborg, men skal desværre arbejde, så må se om jeg kan få byttet vagten væk, for det ville være rart at komme ud og få hørt noget godt musik. i godt selskab.

• Gøre mig klar til at starte på min elevplads, er virkelig spændt og glæder mig som et lille barn til at finde ud af hvad det er for noget!

En masse gode ting som jeg ser frem til, dog skal jeg ikke det helt vilde og vil allerhelst slappe af fordi jeg vil lade op til August måned, for der bliver det dæleme hårdt. Hvad skal i lave I Juli? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar