Ikke kategoriseret

Lykken er Løkken

13. juli 2018

Igår morges ringede min søster til mig og brokkede sig over hun ikke var med på Tornby strand, ej.. hun brokkede sig ikke, men ville gerne med på eventyr så vi aftalte at tage til Løkken for at skyde billeder når solen ville begynde at gå ned, den plan fik vi hurtigt ændret. Der var varmt, og vi trængte til is efter aftensmaden. Patrick og jeg fik forresten burger fra føtex, de er vildt gode. Så hun kom og hentede mig efter spise tid, og så fik turen ellers til Løkken strand, hvor min nevø (Marco) og hans kammerart lige skulle ud og have en dukkert. Ærligt så er jeg bare ikke til at bade i et hav, og slet ikke når vandet er så møg beskidt, så skal jeg i hvert fald kunne skylle mig ren bagefter eller tage et bad, så Louise og mig sad pænt oppe på en bænk og snakkede imens vi selvfølgelig holdt øje med drengene. Det var hyggeligt og tror de godt og vel fik badet i en halv times tid.
Derefter gik vi lidt rundt i Løkken by, og tjekkede ud hvor vi skulle have en is. Det nye is-sted i Løkken var total proppet og der var mindst fem meter lang kø (næsten), så vi valgte at få os en Carte D’or is i stedet for, de smager nu også godt. Jeg får altid is i bæger da jeg simpelthen ikke kan spise en is når jeg også skal grave mig igennem kræmmerhuset. I min is var der Lemon/lakrids en rigtig frisk og god kugle, dog med for lidt smag af den gode lakrids, marshmallow kugle, som smagte meget af tyggegummi, mh! Den sidste kugle var med smag af Italien nemlig min yndlings Stracciatella, desværre smager den ikke ligesom den italienske, men denne var rigtig god og cremet, måms. Vi sad og hyggede os, mens vi spiste is var der live musik med to unge drenge som stod og spillede – virkelig fedt og dejligt med en solskins aften i Løkken, med ens familie! Hvor går turen til næste gang? Har i nogle tips til gratis distantioner i Nordjylland, gerne max 60 minutter væk fra Hjørring.   Måske den populære palmestrand i Frederikshavn skal prøves?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar