Ikke kategoriseret

MINDEVÆRDIG FERIE I ITALIEN #2017

15. juli 2018

I dag vil jeg tage jer med tilbage til 2017 hvor jeg blev inviteret til Italien af min svigerfamilie, og det er noget jeg vil huske forevigt, fordi jeg aldrig har haft råd til at komme ud og rejse – har været på Kreta før, men det er mange år siden.  Italien var lige noget for mig, et sted hvor der både var søde italiener, gode faciliteter og så boede vi ved Gardasøen, imellem Bardolino og Lazise på en lille campingplads ud til søen, de havde reserveret et mobilehome hvor der var plads til os alle sammen, og det var virkelig hyggeligt at være så tæt op af hinanden. Italien er helt idyllisk – omgivelserne gør en fuldstændig glad og i godt humør. Billederne taler vidst også lidt for sig selv, selve Gardasøen boede vi direkte ud til og vi var nede og bade hver dag, en af dagene lejede vi også en båd, hvor der var rutschebane på, det var skide sjovt og  vi sejlede bare rundt og fjollede i vandet.

Det jeg husker fra Italien er de gode spise steder både i Bardolino, Lazise, og Venedig – alle til venlige priser, og deres pizzaer, pomfritter og andre retter er gode og så har de placeringer alle vegne, i små gyder, ved kyster, floder og jeg kan komme efter jer. Jeg savner det, at man kan sidde i varmen, spise en lækker pizza i hinandens selskab. Vil så meget afsted igen, snart! 

Husker også at vi gik venedig helt tynd, havde i hvert fald utallige smerter i mine små fødder, fordi de ikke er så vendt til at gå særlig langt, men det kunne mærkes og hold op hvor gjorde det ondt, også dagen efter. Vi fik virkelig travet de små hyggelige gyder, og gader tynde. Vi fik spist på minde værdige resturanter, set en masse ting som man ikke kan se her i Danmark. F.x Gondolerne, var virkelig fascineret af dem, men prisen not so much, det var dyrt – så det bliver til en sejltur næste gang vi skal til Italien, håber jeg! De sejlede post rundt, og man kunne se italienerne hang deres vasketøj ud på tørresnoren over vandet og det var SÅ hyggeligt. Vendig er en vanvittig skøn by men liv i gaderne!

Lige i dag kan jeg godt mærke at Italien er langt væk fra mig, kunne godt slænge mig dernede med en cola i hånden ved poolen, eller for den sags skyld søen hvor man svømmede med svanerne, de gjorde absolut ingenting. Ja, i skulle lige have et lille tilbage blik på en uforglemmelig ferie, for jeg bliver mindet om det hver dag i en uge på Facebook, men det er nu hyggeligt med de små historier jeg lavede sidste år.

I år er vi desværre kun hjemme i Danmark da pengene ikke rækker langt når man både har brugt millioner på kørekort (ekstra timer) og købt en splinter ny bil, så må man altså spare lidt mere op til næste år hvor vi kan komme på en dejlig tur sammen, måske til drømme distantionen; Paris! Las os nu se. Håber i kunne lide indlægget, og mit tilbageblik på en varm sommer i 2017. Og så er det et minde Patrick og mig har skabt os ved det var vores første ‘ferie’ sammen i udlandet.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar