Ikke kategoriseret

TANKEMYLDER OM ELEVPLADSEN

13. juli 2018

Jeg har snart haft sommerferie i en måneds tid og dagene er begyndt at gå en smule stærkt for mit vedkommende, og der sker alt for lidt. Heldigvis skinner solen højt på himlen så jeg kan tage ud at opleve noget på egen hånd og sammen med min familie. Igår var vi i Løkken, der kommer et indlæg om det soon. I dag er der ikke så varmt, graderne er faldt lidt og der blæser en lille smule, det gør mig ingenting, det gjorde mig heller ikke spor hvis der kom regn i dag, så man kan hygge under dynen med en god serie og stearinlys.

Jeg sidder i disse dage og tænker overdrevet meget på min elevplads, nok også fordi jeg har sommerfugle i maven, og de går ikke rigtig nogle vegne, er spændt, nervøs og samtidig med det glæder jeg mig helt utrolig meget til at lærer min nye arbejdsplads at kende og den afdeling jeg skal være i, nemlig ‘Frugt og grønt’. Jeg er imponereret over at jeg fandt en elevplads like 10 minutter væk fra mit hjem, i Hjørring by for der er mange om budet, da der både er vinterelever og sommerelever som søger elevplads. Jeg VAR heldig!

Jeg kommer til at skulle møde omkring klokken 6 hver dag SHARP! Det er nok mere det mine tanker i bund og grund omhandler. Kan jeg stå op så tidligt? Kan jeg holde ud så mange timer om dagen, ved at stå op kl halv 5 – 5 om morgen for at nå på arbejde, og se nogenlunde anstændig ud med lidt makeup i fjæset og håret der sidder ordenligt? JA, det kan jeg sgu da godt – det er et arbejde, en elevplads og må tage mig godt og grundigt sammen, gå tidligt i seng og sørge for at få godt med søvn inden jeg står op. I starten bliver det hårdt, men tror det er noget man vender sig hurtigt til, hvis man har gode kollegaer og en arbejdsplads man gerne vil være på. Måske i skal have en opdatering når der er gået en måned efter 1. August?

Mine tanker går også omkring de alt for tunge løft vi skal lave hver dag, når frugten skal løftes over på plads. Æbler, bananer, mango’er, ananas og alt det andet, det jo ikke ligefrem et let job jeg har anskaffet mig, eller jo det er det nok hvis man er 2 meter og træls, er dog kun 1.46, så der er mange ting som sikkert kommer til at volde mig problemer, de første mange måneder når jeg lige skal sættes ind i tingene, men tager det med stiv arm og smiler mig igennem det, hvis man kan det? haha

Men nu glæder jeg mig bare til at komme igang og få mig en ordenlig uddannelse med salgs assistent i bagagen. Og så har jeg kun hørt godt om Føtex miljø, det hjælper mig nok også, at jeg ikke er bange for at spørge om hjælp, og de bliver nok spurgt 50 gange før jeg forstår det helt og optimalt oppe i MIN hjerne, men det er okay. Det er bedre at spørge 50 gange for meget, end 1 gang for lidt – det er der fejlene kommer. Håber i glæder jer til at følge med i mit lille 2 årige eventyr i Føtex, for der kommer sikkert både op-og-nedture herinde. Det var lidt fredags tanker fra mig, nu vil jeg bare sende en masse god karma ud til alle jer fantastiske følgere som læste med her til. Og hvis du læste med hertil, så fortæl mig da dine fredags planer?!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar