Ikke kategoriseret

EN TANKTUR BLEV TIL EN ØDELAGT BIL

11. august 2018

Igår startede min dag godt ud med at stå op kl. 5 og valgte at tage makeup på for jeg havde overskud til det, og ville da lige tanke på vej til Føtex – det er noget jeg fortryder SÅ inderligt at jeg valgte at gøre. For igår blev en dag hvor mit mareridt blev til virkelighed med min nye bil altså, ikke noget vildt eller noget slemt og der er intet sket med mig, haha. Det ville jeg bare sige da jeg fik mange henvendelser igår på det, på Instagram. Det er kun min bil der skete noget med. Man skulle dæleme tro det var fredag D. 13 igår, for det var godt nok en LORTE dag..

Jeg kørte alt for tæt på rampen under der man tanker og BUM pludselig var min bil fyldt med ridser og jeg var lige ved at give mig til at tude og kører hjem i seng igen, og melde mig syg på elevpladsen, men NÆH nej, sådan kan man ikke leve sit liv, det var op på hesten, smile til alle kunderne og komme igennem dagen og græde ud bagefter hjemme i sengen, det gjorde jeg så ikke, for Patrick sagde vi nok skulle finde ud af noget, men min helt nye bil der ikke engang har kørt 1000 km endnu på 2 måneder er blevet skadet, shiiit det gjorde ondt i hjertet da jeg hurtigt steg ud af bilen for at kigge hvor slemt det var, og så mine smukke fælge også, som koster det hvide ud af øjnene at få nye af, pis også..

Vi vælger så at kører ud til et værksted tæt på os som plejer biler og der var virkelig god service for de kunne tage bilen en time efter og det kostede mig sølle 400 kr, med en vask af bilen, polering af ridserne og voks på bagefter, er fandme lykkelig for det kunne laves og der ikke er noget af se her efterfølgende kun et par enkle små ridser man skal tæt på for at lægge mærke til. Så for eftertiden holder jeg LANGT væk fra den når jeg skal tanke, haha. Der skal ikke ske min dyt noget mere. Så min dag igår var meget følsesladlet og jeg var så ked af det og gik lidt for mig selv både på arbejdet og herhjemme var sengen et kæmpe hit..
Dog valgte jeg at tage i byen for at fejre det var blevet lavet med en god veninde og to kammerater som altid kan få ens humør op når man er nede, det var en god tur, heldigvis vågnede jeg ikke op med tømmermænd, der var jeg heeeeldig, haha. 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Viktoría 11. august 2018 at 18:42

  Omg. Jeg troede den var blevet totalt smadret! Godt det kunne ordnes 😅

 • Reply Camilla 11. august 2018 at 22:35

  Ej hvor vildt det faktisk er væk, og så for kun 400kr :O

 • Reply Nikki Lund 27. august 2018 at 21:03

  Aw søde, det skal du slet ikke være ked af! Det sker for de fleste – jeg har oplevet det selv samme, faktisk også da jeg havde tanket bilen. Men vildt skønt, I kunne få det ordnet så hurtigt og til så billige penge! <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Skriv kommentar