Ikke kategoriseret

MINE 3 BEDSTE MASCARA | ANBEFALINGSVÆRDIGE

13. august 2018

Godaften, håber I nyder regnvejret? Jeg gør bestemt ikke og savner allerede det varme sommervejr som jeg husker var her i sidste uge, men nu er Danmark gået hen og blevet sig selv igen, øv. I dag skal indlægget handle om de 3 bedste mascara jeg bruger til mine øjenvipper og har fået rigtig mange henvendelser på netop sådan et indlæg, derfor har jeg valgt at det skal være NU! Så here we go. Den første mascara jeg bruger er fra mærket Rituals. I første omgang vidste jeg ikke Rituals lavede makeup og der blev jeg snydt for det gør de, og deres produkter er faktisk rigtig gode, og prisen er helt okay derefter. De har alt fra Mascara til øjenbryns tegner og parfumer.

Miracle volume mascara:
Jeg har i et par måneder brugt denne mascara når jeg skulle i byen og den er rigtig god til formålet, og gir vipperne en pæn længde, hvis man selvfølgelig allerede i forvejen har nogle okay lange vipper. Den giver ens vipper en masse kærlighed. Den er rigtig god og giver dine øjenvipper volumen uden at udtvære eller klumpe og den varer hele dagen. Den er beriget med ædelstenen safir, der står for intuition.  Jeg vælger altid at tørre mascaraen af ved at gnide den frem og tilbage, så tørre man nemlig noget af som gør at vipperne med sikkerhed ikke klumper og at man ikke får så meget mascara på af gangen.
Den giver et super flot resultat og vipperne står snor lige til fest, bryllup eller andet. Jeg er vild med masaraen og så koster den kun 155 kr lige HER.
Den anden mascara jeg gerne vil dele ud af for den gør virkelig ens vipper fuldkommen fantastiske og klar til enhver begivenhed med den smukkeste vipper som overhovedet ikke sidder sammen når man har brugt den er så kæmpe fan. Det er også en masara som ligger i den dyre ende af skalaen men den er alle pengene.

YvesSaintLaurent mascara (babdydoll):
Den lille sorte mascara i kan se på billederne fik jeg i en goodiebox og har aldrig sluppet den ude af syne siden, det er den allerbedste mascara jeg har haft og det er den fordi børste hovedet er så mega fint og gør det hele lettere og som en leg når man skal ligge mascara. Volume Effet Faux Cils mascaraen med en helt ny formel, men med samme effekt af falske vipper, der intensiverer blikket.
Der er skabt en “no dry” tekstur, som giver det samme resultat dag efter dag. Formlen indholder intens vippepleje, som giver næring og beskytter vipperne indefra. Resultat er tydeligt, dine vipper bliver smukkere også når du ikke har mascara på.” Matas skriver det så fint på deres side, og jeg tror bestemt på at der er noget nærig i som beskytter vipperne for hold da helt op hvor bliver ens vipper pæne med mascaraen på. Resultatet er en mascara, der giver fine, lange og velformede vipper.
Holdbarheden er virkelig god, langt bedre end så meget andet jeg har prøvet i mit liv. Den ligger heller ikke rester af mascara i øjenkrogene, som er virkelig irriterende, det er der SÅ mange der gør. Det jeg gør når jeg skal have den på er at tørre den en lille smule af hen over kanterne, frem og tilbage til jeg kan se der ikke sidder så meget derpå mere, det giver altså de bedste resultater selvom man har hørt det er løgn. I kan købe mascaraen lige HER til 265 kr. Men er sikker på den kan købes billigere et andet sted. Det er min absolutte favorit, hvis i skal spørge fra nogen ;-).
Den sidste er en mascara jeg ikke har brugt i så langtid, men allerede er blevet glad for. IDUN er et mærke jeg ikke rigtig har brugt i mine teenager år, men er blevet rigtig glad for her henover sommeren og har indtil videre samlet mig nogle fine produkter derfra som jeg knuselsker.

IDUN Minerals Mascara Eir:
IDUN Minerals mascaraer indeholder naturligt mineralpigment og lette organiske vokssorter. Mascaraerne er oftalmologisk testede og den er udviklet med hensyn til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere – jeg bruger kontaktlinser og kan godt mærke den ikke irritere på samme måde som andre mascara kan gøre.
Eir mascaren giver maximal volume, som skaber ekstra flotte fyldige øjenvipper og den er fremstillet med build-up formula. Den Findes også i vandfast op til 38 grader. Den er vegansk, og det er jo meget godt klaret.  Den er let at påføre dog tørre jeg igen den af på kanterne et par gange til jeg synes der ikke sidder så meget tilbage, det gør det bare SÅ meget lettere for mig og får et bedre resultat hver gang, og så klumper den hellere ikke vipperne sammen, når man gør det. I kan finde mascaraen lige HER til 199 kr.
Alt i alt så kan jeg anbefale alle disse fine og fantastiske mascara til jer derude som læser med, de gør alt sammen noget forskelligt for ens øjne og priserne er lidt i den dyre ende, men er SIKKER på i kan finde dem billigere hvis i leder godt nok.. Håber i kunne bruge indlægget og hvis i vil have flere af disse slags, så sig det endelig. Har DU prøvet nogle af dem jeg har anbefalet? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Isabella Kristensen 15. august 2018 at 7:47

    Nej, de 3 har jeg aldrig prøvet, men jeg er ret hooked på den fra Rituals. Den må jeg altså prøve! 😀

  • Skriv kommentar