Ikke kategoriseret

SMUK SOLNEDGANG PÅ EN VARM JULI DAG

12. juli 2018

En af de ting jeg elsker højest om sommeren er at tage på stranden og nyde en solnedgang eller solopgang.  Det er blevet nemmere for mig at lave alle de ting jeg gerne vil uden at skulle slæbe Patrick med, dog får jeg det ikke udnyttet særlig meget fordi jeg stadig er lidt rædselsfuld for at kører, haha. I læste rigtigt! Men i går startede jeg bilen og kørte først på Nørlev strand tæt på Skallerup Klit, der ville jeg tage ned for at skyde de fineste billeder til bloggen og Instagram..  hvordan endte det?
Det endte med jeg holdt ind på parkeringspladsen men fortrød fordi sandet var skide blødt, så på vej ud fra parkeringspladsen sætter min lille bil sig fast, og nu hvor jeg ikke er så skide god til koblings punktet, endnu..  så måtte jeg ringe til Patrick for at hører hvad jeg kunne gøre, shit en klaphat jeg er, heldigvis kom der to søde piger travende forbi på hest de ville gerne hjælpe mig, fortalte dem jeg var ny i trafikken og 1.. 2.. 3.. så havde hun pænt kørt min bil ud på vejen, HELDIGT! Derefter tog jeg ikke nogle nye chancer så jeg kørte pænt til Tornby hvor parkeringspladsen er lidt mere venlig, det er nemlig en almindelig vej, man kan holde på. Sååå disse billeder er resultatet af en fantastisk smuk solnedgang på Tornby strand en helt almindelig sommer dag i Juli – hold kæft hvor var det smukt, folk badet stadig, spiste gammeldags vaffel is, og kæreste par gik hånd i hånd, en helt utrolig aften.  Nu har jeg lige set en af mine yndlings film ”Hjerter i brand” den er virkelig god og spist en is fra fryseren, vil snart hoppe i seng og håbe på en ligeså solrig dag i morgen, hvor jeg hellere må få vasket noget tøj, og selvfølgelig (det vigtigste) nydt solen og måske blive lidt brunere? Nå, ja! Klokken er 00:56, derfor jeg skriver igår og i morgen er så i dag – ja i forstår nok! God dag

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Isabella Kristensen 12. juli 2018 at 8:02

  Wauw, sikke nogle smukke billeder! Og typisk at du skal sidde fast på stranden nu når du stadig ikke er så tryg ved at køre. Det ville også få mig helt ude af den 😛

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 13. juli 2018 at 11:50

   Ja, ikke? Er også ret vild med dem <3. Ja det så typisk, men heldigvis søde piger der hjalp mig!

 • Reply Stine / Lille My 12. juli 2018 at 12:18

  Smukke billeder 🙂

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 13. juli 2018 at 11:49

   Mange tak søde <3

 • Reply Benya Suwan 13. juli 2018 at 11:38

  Pæne billeder! 😀

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 13. juli 2018 at 11:49

   Mange tak! <3

  Skriv kommentar